Trei puncte de lucru Best Tires in Bucuresti

Best Tires va intampina primavara aceasta cu trei puncte de lucru in Bucuresti unde va puteti echipa masina cu anvelopele de vara necesare sezonului cald ce tocmai se instaleaza. Cand veti decide sa faceti schimbul de anvelope, in loc sa pierdeti mult timp cu statul la coada, va puteti programa online la Best Tires, la oricare dintre cele trei service-uri care va stau la dispozitie in sectoarele 4, 5, 6, iar schimbul de anvelope din acest an va decurge cum nu se poate mai simplu si rapid.

Orice sofer stie ca atunci cand trebuie sa echipeze masina cu anvelope de vara, respectiv iarna, nu are incotro decat sa piarda cel putin jumatate de zi prin service, conducand pana la periferia orasului unde service-urile au preturi mai mici, asteptand la coada, rezolvand si alte probleme ale masini ce mai pot aparea odata cu schimbul anvelopelor (geometrie, echilibrare roti, etc.). Tocmai pentru ca este dificil si obositor, Best Tires si-a propus sa usureze pe cat posibil acest schimb de anvelope sezonier si a facut cateva schimbari in ceea ce priveste preturile, locatiile si chiar a implementat un sistem de programari disponibil online, astfel incat sa nu ai fie nevoie sa asteptati la coada.

In ceea ce priveste preturile si locatiile, Best Tires doreste sa va fie cat mai la indemana, fara a plati in plus, asadar la preturi avantajoase va asteapta in trei locatii centrale din sectoarele 4, 5 respectiv 6 ale capitalei:

Service-ul din sectorul 4 este situat pe bulevardul Metalurgiei la nr. 21 (vis-a-vis de Grand Arena).
Service-ul din sectorul 5 este situat pe strada Sergent Nutu Ion la nr. 8-10 (intrarea din Sebastian).
Service-ul din sectorul 6 este situat pe bulevardul Iuliu Maniu la nr. 206 (vis-a-vis de Metro).

Toate cele trei serive-uri dispun de-o potriva de majoritatea serviciilor de care masina dumneavoastra poate avea nevoie la inceput de primavara: vulcanizare, schimb anvelope, igienizare clima , incarcare freon, geometrie roti 3D, hotel anvelope. Pentru schimbul de anvelope si nu numai, nu trebuie decat sa intrati pe www.best-tires.ro in sectiunea Programare Montaj si sa va rezervati data, ora si locatia in care doriti sa aduceti masina.

Nu in ultimul rand, daca setul de anvelope de anul trecut necesita inlocuire, tot pe site-ul Best Tires gasiti si o gama variata de modele de anvelope de la cele de top precum Goodyear sau Pirelli pana la cele mai accesibile dar calitative cum ar fi anvelopele de vara Hankook, care in momentul de fata prezinta cel mai bun raport calitate-pret.

Top