Blog oficial Mihaela Radulescu

Desi plecata de mult timp din Romania Mihaela Radulescu este inca o persoana cautate de romani pe internet, spunem asta deoarece am discutat cu cei de la VDT (VeDeTe) si ne-au spus ca extrem de multa lume intreaba despre Mihaela Radulescu si blogul ei personal. Cu aceasta ocazie inauguram sectiunea Monden & Lifestyle, in care vom anunta si vom da detalii cititorilor cu privire la personalitatile din Romania.

Mihaela Radulescu este fara indoiala una dintre acele persoane ale carui blog personal este cautat in permanenta de catre fani. Plecand de la realizarile ei in televiziune, casatoria cu Stefan Banica Junior a Mihaelei Radulescu si pana la divortul de Elan Schwartzenberg si mutarea ei in Principatul Monaco. Pentru cei ce nu stiu, in acte Elan este Emilian, iar impreuna cu Mihaela Radulescu are un fiu, pe Ayan.

Pe blogul sau personal www.mihaelaradulescu.ro, Mihaela Radulescu a postat diverse poze interesante cu ea, care au facut deliciul publicului iubitor de frumos. La competitie cu Andreea Marin, prezentatoarea de la Antena 1, Pro Tv si B1 Tv a dus o lupta continua cu aceasta, reusind de multe ori sa faca treburi destul de bune, cum ar fi strangerea de fonduri pentru persoane aflate in nevoie.

O astfel de lupta este pe placul oricui. Mihaela Radulescu a urmat curusurile a patru facultati, a jucat in filme, a fost in centrul atentiei, deci este normal sa fie cautat blogul Mihaelei Radulescu, asa cum sunt cautate toate blogurile personale ale vedetelor din Romania, si cum internetul e plin de fake-uri, lumea il cauta pe cel autentic.

Top