Curatarea industriala – O varianta accesibila de curatare a echipamentelor

Poate ati auzit sau ati avut vreo data nevoie sa curatati echipamente grele de murdarie, vopsea sau praf si nu ati gasit nicio varianta care sa vi se para buna si utila, motiv pentru care ne-am gandit sa va facem cunostinta cu noua tehnologie de curatare cu jet de apa sau altfel spus, sablarea, de care va puteti folosi in foarte multe domenii dupa cum veti vedea.

Exista foarte multe situatii cand este extrem de dificil sa curatati echipamentele foarte mari si grele, folosite in industrie de exemplu si totusi nu le puteti lasa murdare caci se vor deteriora vizibil, asadar sablarea se poate dovedi o varianta castigatoare de a indeparta murdaria rezistenta si totodata de a nu face praf, atat de greu de indepartat la randul sau.

Sablarea, cea fara praf, caci despre ea vorbim in comunicatul de astazi, aceasta fiind si cea mai practica, presupune o curatare industriala cu jet de apa foarte puternic care ii permite sa stearga orice urma aflata pe obiectul in cauza. Cu ajutorul curatarii cu jet de apa se pot „scoate la lumina” macarale, escavatoare, buldozere si multe altele asemenea, puterea apei fiind foarte mare si deci de o putere capabila sa indeparteze chiar si murdaria depusa in urma unui santier pe care a fost utilizat respectivul echipament.

O astfel de curatare industriala este de succes si in plus, nu polueaza mediul inconjurator deoarece forta sablarii reduce frictiunea, caldura si praful, din acest proces rezultand mult mai putine substante ce pot dauna mediului.

Pentru ca acest tip de curatare cu jet de apa este unul destul de rapid ce dureaza numai cateva ore, probabil va intrebati si in ce masura acest tip de curatare industriala dauneaza echipamentului care este curatat. Ei bine, el nu dauneaza, puterea apei putand sa indeparteze chiar si vopseaua rezistenta fara insa, a ataca materiaalele din care este utilajul facut, salbarea fara praf oferind o protectie a masinilor impotriva ruginii de pana la 72 de ore.

Daca aveti un astfel de utilaj de curatat, nu uitati sa luati in considerare toate variantele, caci numai in felul acesta o veti putea alege pe cea mai potrivita si avantajoasa, care, sa fie de efect si totusi sa nu dauneze nici mediului.

Top