Decoreaza-ti camera cu cele mai cool accesorii

Cand vine vorba de decor interior, femeile stiu intotdeauna ce sa aleaga, astfel incat sa creeze o ambianta relaxanta si calda in propria casa / camera.

Daca esti in cautarea unei idei noi de (re)decorare, atunci Felamo.com, magazin online de haine si accesorii, vine in ajutorul tau cu o idee super cool, care este foarte la moda in acest an: este vorba despre gama lor de prinzatoare de vise, niste accesorii feminine si minimaliste care sigur se vor potrivi in camera personala, indiferent de maniera in care aceasta este deja decorata (deoarece acestea se potrivesc la diferite stiluri de decor, de la decor modern si minimalist, la decor vintage cu aer contemporan).

Nu stii ce prinzator de vise sa alegi? Iata cateva sugestii si recomandari:
1) Prinzator de vise cu pene, in forma de semiluna de culoare alba: daca sunteti o iubitoare a astrelor, atunci acest prinzator de vise in forma de semiluna este alegerea ideala pentru voi. Va oferi camerei voastre un aer boem si gingas, de poveste.

2) Prinzator de vise cu pene curcubeu. Daca sunteti o fire dinamica si efervescenta, atunci acest model este ideal in ceea ce va priveste! Culorile curcubeului au darul de a binedispune orice persoana si reprezinta o alegere indrazneata pe care merita sa o faceti!

3) Prinzator de vise cu pene si lumini led. Pentru un plus de ambianta, optati pentru un prinzator de vise cu luminite led incluse. Acesta poate inlocui cu mare succes o lampa sau o veioza banala.

Ce reprezinta prinzatorul de vise si de ce este el atat de popular?

Nu toata lumea cunoaste conotatia acestor accesorii. Originea acestora isi are radacinile intr-un trib amerindian, care in anii ’60 a inceput sa creeze aceste obiecte manual pentru a le vinde in rezervatie turistilor. Acestea sunt un tribut frumos mestesugit ce face parte din cultura si traditia acestora. Scopul prinzatoarelor de vise este acela de a “prinde” cosmarurile, dar si energiile negative si spiritele rele si a le impiedica sa patrunda in mintea si in sufletul nostru. Amerindienii erau oameni cu mare respect pentru natura si pentru fortele pe care le reprezenta, considerand ca spiritele naturii sunt cele mai importante si ca acestea nu trebuie perturbate. Mentinerea unui echilibru in univers pe asta se bazeaza, in viziunea acestora.

De regula, acest accesoriu se agata la capul patului, dar poate fi amplasat la fel de bine si in alte puncte cheie dintr-o incapere, in functie de celelalte obiecte decorative din jur.

Decoreaza-ti camera cu cele mai cool accesorii cu ajutorul celor de la Felamo.com si bucura-te de un decor unic si personalizat, care sa te intampine cu caldura de fiecare data. Locuinta noastra trebuie sa reprezinte oaza noastra de relaxare si liniste, asadar merita sa facem o investitie minima sau dupa buget pentru a putea obtine efectul pe care ni-l dorim de la aceasta. In acest fel, putem sa ne bucuram de momente de liniste si de relaxare, dar putem si sa combatem mai bine stresul cotidian, lasand la intrare grijile si problemele care ne abat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top