Harti GPS Gratuite

Portalul Bucuresti Rent a Car a decis sa vina in ajutorul soferilor amatori cu o oferta de harti GPS gratuite, donate de membrii fondatori ai site-ului. Momentan sunt disponibile doar harile GPS pentru Germania si Austria, Romania, Ungaria si Republica Moldova. Pe masura ce baza de date se va mari, noi membrii ai portalului fiind inscrisi pe pagina de facebook, alte noi harti GPS gratuite vor fi puse la dispozitia membrilor.

Pentru posesori de GPS-uri TomTom si Garmin aceste harti pot fi procurate in mod gratuit sau donate, de membrii care nu mai folosesc aceste harti, versiuni mai vechi deoarece fie posesorii lor si-au cumparat un aparat GPS mai nou, care are deja harta GPS instalata, fie nu mai folosesc aparatul GPS pe care il aveau in dotare.

Cum pot sa ma inscriu pentru o hatra GPS gratuita? Pentru a intra in posesia unei harti GPS gratuite in primul rand trebuie sa fii membru al grupului auto Bucuresti Rent a Car. Dupa ce ati devenit membru al grupului, va trebui sa postati ce tip de GPS aveti, pentru ce tara doriti o harta gratuita si sa mentionati ca nu veti folosi harta respectiva in scopuri comerciale si nici nu o veti da mai departe.

Hartile GPS gratuite puse la dispozitia voastra de catre portalul www.bucurestirentacar.com au fost cumparate legal, ele se doneaza gratuit si nu mai sunt folosite de proprietar. Multe dintre harti au fost luate si de pe site-uri open sourse, deci au fost create exact cu acest scop, de a fi oferite in mod gratuit.

Evident ca exista dezavantajul ca aceste harti nu sunt actualizate la fel de frecvent ca cele oferite de producatori, insa au vantajul ca nu va costa nimic si va duc la destinatie, majoritatea drumurilor fiind inscrise, cu exceptia sa zicem, a unor sensuri giratorii aparute peste noapte.

Top