Hoteluri de anvelope pentru o depozitare corecta

Unul dintre cele mai importante aspecte care ne intereseaza pe toti in legatura cu anvelopele noastre este insasi durata lor de viata. Fiind produse relativ scumpe si cu o importanta majora cand vine vorba de siguranta noastra si a vehiculului nostru, este normal sa ne gandim sa le prelungim viata pe cat de mult posibil. Timpul maxim de exploatare a unui set de cauciucuri este de zece ani, in conditiile in care acestea sunt intretinute conform specificatiilor producatorului si daca au fost supuse unor conditii normale de exploatare de-a lungul timpului.

Sunt foarte multi factori care pot scurta aceasta durata de viata. Odata ce un set de anvelope este montat pe un vehicul si acestea primesc prima doza de aer, incep sa se uzeze. Razele ultraviolete, oxidarea si imbatranirea naturala sunt doar trei dintre factorii principali care, daca nu sunt tinuti sub control pot afecta considerabil durata de viata a unui set de anvelope fie ca acestea sunt de vara, de iarna sau all season. Atunci cand cauciucurile nu sunt in uz, este imperios necesar ca acestea sa fie depozitate intr-un mediu optim pentru pastrarea lor. In mod corect, inainte de depozitare, fiecare cauciuc ar trebui sa fie spalat si degresat pentru a elimina orice fel de impuritate.

Locul unde acestea vor sta pe perioada sezonului de iarna sau de vara, dupa caz, trebuie sa fie foarte bine ventilat, curat, sa nu fie luminat de soare direct, iar mediul trebuie sa fie uscat. Fiecare anvelopa trebuie depozitata separat, intr-o punga speciala opaca. Este foarte important ca mediul de pastrare sa fie curat, nu trebuie sa ajunga niciun fel de substanta straina pe suprafata cauciucului, altfel acesta este posibil sa se deterioreze, mai ales daca o astfel de substanta este un solvent sau un ulei. De asemenea, pe toata durata de timp in care cauciucurile nu sunt in uz, este necesara mentinerea presiunii acestora pe janta. Aceasta presiune nu trebuie sa scada sub 10psi.

Depozitarea anvelopelor atat pe timpul verii cat si al iernii poate fi facuta de asemenea la un hotel de anvelope. Best-tires.ro detine la ora actuala un hotel anvelope dotat cu toate aparatele necesare pentru a va mentine cauciucurile in siguranta, departe de orice factor care ar putea sa le scada din durata de viata. Pe toata durata de timp in care veti pastra anvelopele dumneavoastra la noi, vom avea grija sporita sa le mentinem in perfecta siguranta si sa le oferim cele mai bune conditii de cazare astfel incat sa va mentinem anvelopele intr-o stare de functionare extraordinara!

Informatii si contact

Nume: Best Tires

Localitate: Bucuresti

Adresa: Metalurgiei nr. 21

Telefon: 0721.515.151

Adresa: Sergent Nutu Ion nr. 8 – 12

Telefon: 0723.308.082

Adresa: Iuliu Maniu nr. 203

Telefon: 0785.224.737

Site: www.best-tires.ro

Top