În vizită la Clubul Imperium din Sibiu. La invitația 5F Concerts & More

Prin intermediul Alinei Bâgiu am primit invitația de a fi prezent la Clubul Imperium din Sibiu la unul dintre multele concerte organizate de ei la acel club.

Ne plac cluburile care organizează astfel de concerte și ținem aproape de cei care le fac posibile. Noi nu scriem despre artiști decât prin prisma celor ce organizează concerte și crează medii culturale de calitate.

Până la urmă, cultura muzicală trebuie să primeze în partea liberă a zilelor noastre.

Clubul Imperium este chiar în centrul Sibiului. Colegul nostru de redacție, Florin Safta, născut în Sibiu,a tot tras de mine să mergem acolo. Acum s-a ivit ocazia.

Este un club foarte cochet, într-un beci, dacă bei peste măsură riști să cobori treptele foarte iute. Este genul acela de club unde fiecare cunoaște pe fiecare, pasiunea pentru muzica bună naște prietenii, te duci să te simți bine.

Boltele de cărămidă, lipsa betoanelor, termopanelor și mulții ascultători prezenți fac ca sunetul cântărilor să fie perfect. Iar cel care a făcut sunetul în acea seară l-a făcut super. L-am și felicitat. S-a bucurat.

Vă asigur că vă veți simți bine. Mai ales că cei Cinci Prieteni (Five Friends, 5F) sunt profesioniști și îi aleg cu mare grijă pe cei ce urmează să cânte acolo.

M-am simțiț foarte bine la masa la care am stat alături de soțul Alinei.

Plecarea de acolo însă a fost foarte grea, am stat o jumătate de oră în parcare să deszăpezesc mașina, am mers cu max 20 de km pe oră până la Veștem, cu max 40 de km la oră până la Tălmaciu. N-am văzut nici o mașină în față până acolo. Din spate a apărut o autoutilitară cu un profesionit la volan, m-am ținut de el până acasă.

Am ce povesti despre această primă întâlnire cu Imperium și 5F.

Cătălin Statie

The post În vizită la Clubul Imperium din Sibiu. La invitația 5F Concerts & More first appeared on Contacte Culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *