Cea mai usoara metoda de a invata pentru carnetul auto

Carnetul auto este unul din marile hopuri pe care trebuie sa le trecem in viata o data ce am implinit varsta de 18 ani. Este deja o necesitate sa stim cum se conduce o masina corespunzator, respectand normele in vigoare dar in acelasi timp si pe ceilalati participanti la trafic. In acest sens Auto15.ro vine in ajutorul candidatilor la examenul auto din cadrul D.R.P.C.I.V. prin punerea la dispozitie a unei platoforme online unde regasiti tot ce aveti nevoie pentru a promova examenul scris si cel practic dar si informatii utile referitoare la intocmirea dosarului de candidat.

Este recomandat ca dupa inceperea scolii auto sa parcurgeti intreaga legislatie rutiera in vigoare. Aceasta va este diponibila la sectiunea legislatie a site-ului Auto15.ro impreuna cu alte norme care va vor ajuta sa va completati informatia dobandita in aceasta perioada. Dupa parcurgerea legislatiei va invitam sa incercati chestionarele auto D.R.P.C.I.V. pe care le gasiti la sectiunea chestionare auto. Toate intrebarile din carul acestor chestonare sunt dintre cele pe care le veti regasi la examenul D.R.P.C.I.V. ele fiind mereu actualizate.

Ceea ce site-ul nostru aduce cu totul nou este sectiunea de chestionare auto explicate unde aveti ocazia nu numai sa aflati raspunsul corect la intrebari dar si ratiunea din spatele raspunsului corect. Dupa parcurgerea a cat mai multe teste veti avea posibilitatea sa va vedeti progresul prin intermediul sectiunii de statistici.

Parcurgand in intregime chestionare auto categoria B va veti asigura ca ati parcurs toate tipurile de intrebari astfel marindu-va sansele de promovare ale examenului auto. Toate materialele de pe site au rolul de a va pregati cat mai bine pentru a fi soferi cu exceptia sectiunilor de “statistici” si cea de “explicatii intrebari” toate informatiile si chestionarele sunt accesibile oricui. Pentru a accesa si sectiunile acestea trebuie doar sa dati un sms cu textul ca15 la numarul 1377 pentru a primi codul de utilizare costul sms-ului fiind doar 3 euro fara TVA.

Top