Jucătorul „001” din Squid Game, ANUNȚ uluitor, la 77 de ani – detaliul care a ajuns în public

A fost luat prin surprindere de valul uriaș de popularitate pe care l-a căpătat după ce a jucat în serialul Squid Game. La 77 de ani, actorul Yeong-su Oh spune că a fost asaltat de sute de telefoane cu oferte de noi proiecte. „Sunt copleșit de interesul publicului și al colegilor de breaslă”, a mărturisit actorul. 

Fenomenul Squid Game – cel mai urmărit serial Netflix

Squid Game este, în continuare, cel mai urmărit serial al platformei Netflix. Într-o singură lună, a fost vizualizat de 111 milioane de abonați.

ANUNȚ pentru fanii serialului Squid Game! Se lucrează deja la sezonul 2. Surpriza pregătită de regizor

Ted Sarandos, unul dintre directorii Netflix, declara, în septembrie, că nu se așteptau să aibă o popularitate atât de mare, la nivel global. 

Foto: Profi Media

Squid Game – Cine este Jucătorul 001, actorul Yeong-su Oh

În serialul Squid Game, Yeong-su este primul din cei 456 de jucători care iau parte la o serie de jocuri pentru copii mortale, în adevăratul sens al cuvântului, în speranța că, la final, dacă vor câștiga, își vor putea plăti datoriile din marele premiu. Personajul său, un bătrân care suferă de demență, este jucătorul cu numărul 001. 

Yeong-su Oh, Squid Game – Foto: Profi Media

Squid Game – Yeong-su Oh: E dificil când ești celebru. Mă gândesc de două ori înainte să ies din casă

„Parcă plutesc. Trebuie să mă calmez, să-mi pun în ordine gândurile și să mă organizez puțin. M-au contactat foarte mulți oameni și, pentru că nu am un manager care să mă ajute, îmi este foarte greu să gestionez telefoanele și mesajele. Fiica mea mă ajută să fac asta. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, după ce am apărut în serialul Squid Game. Acum, chiar și când merg să beau o cafea, trebuie să mă gândesc de două ori înainte să ies din casă. Este importat cum mă prezint în fața oamenilor. E dificil când ești celebru”, a spus actorul Yeong-su Oh.

Squid Game – Cine este actorul Yeong-su Oh

Yeong-su Oh este un actor sud-coreean născut pe 19 octombrie 1944. A început să joace în teatru în 1967 și a apărut în peste 200 de producții. Mai târziu, a început să joace în film și în televiziune, deseori înfățișând călugări, grație experienței acumulate pe scenă în piese de teatru cu personaje budiste. 

Personajul său din Squid Game, Oh Il Nam, a fost iubit de public de la începutul seriei, apoi, treptat, oamenii au plâns pentru el și au ajuns ca, în final, să-l urască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *