Trei locatii Best Tires in Bucuresti pentru schimbul de anvelope

Odata cu primavara, pentru soferi vine si anotimpul schimbarii anvelopelor, un anotimp nu atat de mult asteptat precum primavara din doua cauze majore: preturile unui schimb de anvelope si cozile mari de la service-urile specializate. Totusi exista si vesti bune anul acesta din partea Best Tires care a deschis in trei locatii service-uri pentru roti, astfel incat sa va fie intotdeauna la indeamna si sa va scuteasca de pierderea de timp si cheltuiala, uneori exagerata.

Poate va ganditi ca trei service-uri intr-un oras atat de mare si aglomerat nu sunt deajuns incat soferul sa nu stea la coada pentru schimbul de anvelope auto insa aici intervine o a doua surpriza! La Best Tires, pentru a nu astepta la coada, va puteti programa online dinainte! Intrati pe site-ul www.best-tires.ro in sectiunea Programare Montaj si acolo, completand cu datele personale campurile solicitate, puteti obtine o ora exacta la care sa va prezentati in unul dintre cele trei service-uri disponibile in Bucuresti. In felul acesta cu siguranta nu veti pierde timp iar masina va fi echipata la timp cu anvelopele de care are nevoie in sezonul cald. In plus tot pe site, in sectiunea Service va puteti informa cu privire la lista serviciilor disponibile in locatiile Best Tires si preturile acestora.

Iata asadar care sunt cele trei locatii Best Tires in care puteti merge pentru a va echipa masina cu anvelope de vara dar si a rezolva orice fel de problema ce tine de rotile masinii:

Service roti Bulevardul Metalurgiei nr. 21 (sector 4)
Service roti Strada Sergent Nutu Ion nr. 8-12 (sector 5)
Service roti Bulevardul Iuliu Maniu nr. 203 (sector 6)

Nu mai amanati schimbul de anvelope din cauza cozilor sau a preturilor ci apelati la profesionisti care stiu ce nevoi are masina si deasemenea cum sa va ajute si pe dumneavoastra sa economisiti atat timp cat si bani, preturile practicate la Best Tires fiind unele accesibile oricarui buzunar. Indiferent ca masina urmeaza sa fie echipata cu anvelope noi, anvelope second hand, anvelope de la branduri de top precum anvelope de vara Goodyear sau alti producatori, noi va stam la dispozitie pentru orice problema legata de rotile autovehiculului pe care il conduceti, astfel incat la plecarea din service si la urmatoarele drumuri parcurse sa va puteti declara unul dintre clientii nostri multumiti!

Top