NU arunca cojile de nuci! Sunt un MIRACOL pentru sănătate

Ceai coji de nuci – tratamente naturiste. Daca unele dintre aceste calități terapeutice au fost cunoscute încă din vechime (dacă intrebi o gospodină la ce este bun ceaiul din coji nuci, cel mai probabil primul răspuns oferit de aceasta este că e bun pentru circulaţie deoarece contribuie la subţierea sângelui îngroşat) alte calități ale cojilor de nucă au ieșit la iveală abia în ultimii ani după ce cercetătorii le-au analizat cu atenție în cadrul unor studii de laborator meticuloase.

Ceai coji de nuci – tratamente naturiste. Proprietățile cojilor de nuciCojile de nucă au efecte depurative, stimulente pentru tiroidă, antifungice, bactericide, antiseptice intestinal, dezinfectate gastro-intestinale și renale, vermifuge, tonic-amare, hipoglicemiante, hipotensive, antialergice, antiinflamatoare, cicatrizante, emoliente și calmante.Indicații terapeutice pentru coji de nuciCojile de nuci administrate sub formă de ceai, ajută la curățarea sângelui și subțierea sângelui îngroșat, la întărirea stomacului, îmbunătățirea funcției ficatului și tranzitului intestinal, la tratarea incontinenței urinare sau a infecțiilor cu streptococi, stafilococi, sifilis sau micoze.Ceai coji de nuci – tratamente naturiste:Lipsa de calciuPersoanele care consideră că au deficiența de calciu pot recurge la varianta consumului constant de ceai din coji de nuci, scrie adevarul.ro. Zilnic este indicat sa beți undeva între o jumatate de litru și un litru din acest tip de lichid.Dacă aveţi vinişoare şi varice, acestea se pot vindeca dacă faceţi frecţii uşoare sau aplicaţi nişte comprese cu macerat din coajă verde de nucă. Reţeta: se umple un borcan cu coji tăiate mărunt sau tocate. Se toarnă deasupra oţet de mere şi se macerează vreme de trei săptămâni.

Ceai coji de nuci – tratamente naturiste. Macerat de nuci pentru curățarea sângelui

Se toacă mărunt coaja de la 14 nuci uscate și se pune la macerat vreme de 2 luni jumătate cu 500 ml de țuică. Se ia câte o lingură de macerat, dimineața pe stomacul gol, pentru curățarea vaselor de sânge, tromboză, chisturi, depuneri de săruri, tumori sau mastopatie fibromatoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.