Oferte pentru sezonul rece de la Best Tires

La Best Tires, sezonul rece vine cu reduceri! Avand in vedere ca iarna se apropie cu pasi rapizi, am decis sa scadem preturile la cauciucurile de iarna! Acum puteti sa va dotati masina cu un set nou de anvelope de iarna pentru a va pregati pentru zapada!

Anvelopele reprezinta unicul punct de contact al autovehiculului dumneavoastra cu solul. Directia, viteza, acceleratia sunt toate influentate de calitatea acestora. De aceea este imperios necesar ca masina dumneavoastra sa fie dotata cu anvelope corespunzatoare pentru anotimpul rece. Un set bun de anvelope iarna va garanteaza rularea in siguranta pe carosabil atunci cand acesta este acoperit de gheata sau zapada!

Nu trebuie sa va faceti griji ca iarna o sa va ia prin surprindere, profitati de ofertele Best Tires la anvelopele de iarna si bucurati-va de anotimpul rece in siguranta!

Echipa noastra de mecanici calificati se vor ocupa si de montarea noilor dumneavoastra anvelope si vor avea grija ca acestea sa ruleze in siguranta! Pe langa serviciul de montare roti, la Best Tires puteti sa verificati geometria acestora si de asemenea sa beneficiati de cele mai profesionale servicii de vulcanizare din Bucuresti.

Montarea noilor dumneavoastra anvelope de iarna se va realiza in cele mai bune conditii cu ajutorul Best Tires.
Noul dumneavoastra set de anvelope de iarna va asteapta la Best Tires!

Top