Oferte de Revelion

Cu siguranta ca nu exista roman care sa nu se pregateasca pentru sarbatorile de iarna, incepand cu Craciunul si evident culminand cu Revelionul. Cei mai multi stiu deja ca varianta cea mai ieftina pentru a sarbatori la sfarsit de an la preturi mici este cea a rezervarilor din timp. Insa ce te faci daca nu ai stiut bugetul, sau ai fost nehotarat? Astfel ai putea apela la unul dintre cele mai interesante bloguri de turism, sa vezi ce anume destinatii iti propun.

Cei mai multi aleg pentru sarbatorile de iarna muntele, iar cea mai aglomerata regiune este cea de pe Valea Prahovei, unde in anumiti ani rezervarile se incheie chiar si din mijlocul verii. Totusi daca stii unde sa cauti vei gasi oferte exceptionale chiar in statiunile de munte in care te astepti mai putin.

Fie ca este vorba de Sinaia, Predeal, Busteni sau Poiana Brasov, unele site-uri au oferte chiar si cu doar o luna inaintea sarbatorilor de iarna. Daca nu ai reusit sa gasesti un loc de cazare pe Valea Prahovei, poti alege la fel de bine Maramuresul sau Bucovina pentru a sarbatori Craciunul si Revelionul. Desi nu foarte multi, exista totusi si turisti din Romania care sarbatoresc pe stil vechi, iar din cauza concurentei facuta de turistii din Republica Moldova sau chiar din Rusia, rezervarile din timp sunt solutia ideala.

Este adevarat, moldovenii si rusii prefera Brasovul si Stana de Vale sau alte statiuni cu care agentiile de turism au contract, insa daca vrei sa ai garantia unui loc de cazare in ianuarie, este bine sa faci rezervarile din timp. Cauta pe destinatii.info unde poti merge anul acesta de sarbatori.

Informatii si contact

Nume: Destinatii de Calatorie

Localitate: Bucuresti

Adresa: Intrarea Roma nr. 3

Site: www.destinatii.info

Top