Oferte turism

Probabil ca in ierarhia celor mai cautate informatii pe internet, turismul ocupa unul din primele trei locuri. Dintr-un studiu recent al institului de supraveghere si monitorizare al calitatii informatiei, cele mai cauate site-uri din acest segment de piata sunt cele care ofera oferte de turism, atat intern cat si extern. Daca initial ofertele din turism legate de Delta Dunarii au crescut exponential fata de acum cativa ani, astazi putem spune ca situatia s-a schimbat radical din acest punct de vedere.

Cu aceasta ocazie am dori sa va prezentam unul dintre site-urile de turism care ofera informatii utile despre vacante si nu sunt agentii de turism. Site-ul destinatii.info, gestionat de o echipa de redactori cu experienta exclusiva pe nisa turismului vrea sa devina un portal de turism care sa va poate prezenta tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu vacanta pe care o planificati in Romania dar si in alte tari de pe continentul nostru dar si tari exotice.

Momentan acest portal se afla intr-un stadiu de dezvoltare foarte rapid, preconizandu-se ca pana la sfarsitul anului viitor sa puteti regasi informatii despre toate locurile de vizitat din Romania dar si din principalele tari si orase ale lumii. Deasemena pe site-ul www.destinatii.info sunt asteptati toti cei ce vor sa-si faca reclama pentru o agentie sau site de turism prin bannere relevante catre categoriile importante din site, acest tip de reclama fiind unul limitat.

Top