Piata de birouri

Piata comerciala ofera o multitudine de tipuri de birouri de inchiriat: clasa A, B sau C, precum si birouri verzi (prietenoase cu mediul), precum si, din punctul de vedere al termenelor de finalizare, birouri planificate, in constructie sau gata de utilizare. Proiectele de clasa A, in special cele care sunt clasificate A+ sau AA, atrag cel mai mult interesul, intrucat acestea ofera cele mai inalte standarde. In general, acestea au solutii moderne de cablare, finisaje specifice de calitate, sisteme HVAC de ultima generatie, parcari acoperite securizate si un facility management extrem de profesionist.

De asemenea, aceste cladiri ofera acces si securitate 24/7. Mai mult, au o inaltime a tavanului optima, furnizare energie electrica fara intreruperi, zone de receptie ce ofera prestigiu, ferestre duble, lifturi de mare viteza, un restaurant si alte servicii disponibile fie in cladire, fie in imediata vecinatate. Asigurarea acestor criterii este mutual benefica: biroul induce clientilor chiriasului o impresie pozitiva si angajatii sunt mai eficienti si dedicati in munca lor intr-un mediu de lucru confortabil si linistitor.

Piata din Bucuresti are in mod particular un stoc mai mare de birouri de clasa A fata de orice alta clasa. Birouinfo.ro (www.birouinfo.ro) este singura platforma imobiliara B2B independenta din Romania care isi propune sa faciliteze procesul de cautare si inchiriere a spatiilor de birou intr-un mod transparent, eficient si profesionist.

Platforma ajuta firmele care cauta spatiu de birouri sa faca cea mai buna alegere cu privire la noile oferte de spatii de birouri precum si la facilitatile oferite de aceste spatii, prin intermediul unor instrumente inteligente si acces direct la contactele cladirilor de birouri. Portalul faciliteaza procesul de inchiriere de birouri cu eficienta de costuri, impune transparenta totala pietei de birouri, intensifica expunerea si marketarea mai eficienta a cladirilor de birouri existente. Prin arhitectura unica si template-ul bine structurat, Birouinfo.ro este un instrument remarcabil de usor de utilizat.

Platforma se adreseaza tuturor „jucatorilor” de pe piata imobiliara de birouri, Birouinfo.ro fiind de asemenea un hub pentru profesionistii domeniului, aflati in cautare de stiri si evenimente specializate, tranzactii de pe piata de birouri si oportunitati de cariera.

Printr-o inregistrare gratuita, companiile aflate in cautare de birouri pot trimite simultan cereri multiple de spatii de inchiriat direct catre toate acele cladiri de birouri care se potrivesc parametrilor selectati de cautare, precum: categoria cladirii (A, B, C, cladiri verzi, cladiri in constructie etc), localizare, chirie si suprafata.

Prin accesarea portalului Birouinfo.ro, companiile interesate de inchirierea unui spatiu de birou au acces imediat la fisele complete de date ale cladirilor de birouri ofertate pe piata, incluzand fotografii, localizarea pe harta, planuri detaliate, costuri de inchiriere, specificatii tehnice si ale serviciilor, precum si datele de contact directe ale proprietarilor.

Top