Portal judetul Constanta

Portalul Destinatii.info a promis ca va pune in mediul online cate o categorie dedicata pentru fiecare judet, cate unul pentru fiecare zona de interes national si multe altele. Acum cateva zile a fost oferit publicului sectiunea dedicata orasului Constanta, un excelent mijloc de promovare pentru cei ce au afaceri pe litoral.

Pentru cei ce vor sa ajute portalul dedicat exclusiv destinatiilor de calatorie atat din Romania cat si din lume sa ajunga acolo unde ii este locul, promotorii proiectului destinatii.info isi roaga cititorii sa viziteze pagina de facebook destinatii.info al celui mai mare proiect dedicat  promovarii oraselor din Romania si sa posteze informatii, propuneri si sugestii pentru ca acest proiect sa poata fi terminat si promovat pana la finele acestui an.

Efortul de realizare al acestui proiect este imens, nu va putea ajunge la rezultatele scontate fara ajutorul dumneavoastra. De aceea sunteti rugati sa ajutati macar cu o minima promovare, pe retelele de socializare in care activati. Un mic cadou pentru locuitorii judetului Constanta, o pagina dedicata orasului Constanta care credem noi ca va bucura pe multa lume!

In acelasi timp portalul pune la dispozitie pentru toti antreprenorii din judet publicitate gratuita timp de o luna, incepand de azi. Incercati sa profitati de ocazia unica de a avea reclama gratuita! Toti cei ce vor publica gratuit pe portal vor primi un articol gratuit si pe site-ul nostru! Spor in afaceri si tinem aproape! Nu uitati ca site-ul nostru va permite sa publicati articolele personale atat pe twitter, google plus si facebook!

Top