Rareș Bogdan, avertisment pentru Marcel Ciolacu: „Voi veni în Guvern dacă sunt aroganți! Îmi voi întrerupe mandatul de europarlamentar”

„În 2023, în 25 mai, se va face o rotaţie la nivel de premier şi la nivel de miniştri, secretar general, doi miniştri, şi i-am spus domnului Ciolacu, după aceste negocieri, următoarele: pentru că am văzut comportamentul dvs. în aceste zile, vă spun de acum, nu voi pleca acum pentru că am nişte proiecte de încheiat, dar pe data de 25 mai veţi fi cu mine în Guvern, domnule Ciolacu voi fi la masă cu dvs. în Guvern din partea PNL. Voi veni în guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganțele nu au ce să caute, pentru că de-a lungul timpului am vazut mulți lideri PSD care au eșuat în aroganțe.

Peste un an și jumătate îmi voi întrerupe mandatul de europarlamentar, voi veni în Guvernul României, să mă asigur că domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie și va respecta programul de guvernare. Voi fi un garant liberal că domnul Ciolacu va face ce trebuie în guvern”, a declarat Rareș Bogdan, la un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *