Reprezentanța Mercedes Timișoara: avantajele rulatelor de la Auto Schunn

La Auto Schunn România găsești autoturismul second-hand pe care ți-l dorești, la un preț accesibil și la o calitate certificată. Poți studia peste 300 de modele de mașini rulate, în oferta pusă la dispoziție de dealerul auto Auto Schunn Romania.

În ultimii ani, tot mai mulți clienți preferă să achiziționeze masini rulate, de la un dealer de încredere, certificat Mercedes Benz. 

Toate autoturismele rulate aflate în portofoliul Auto Schunn sunt verificate minuțios, sunt vândute cu garanție și reprezintă o achiziție sigură.

Experții și tehnicienii de specialitate de la reprezentanța Mercedes Timișoara – Auto Schunn se ocupă de aceste auto rulate, pentru a se asigura că respectă toate normele de calitate.

Ai la dispoziție o gamă variată pe website-ul auto-schunn.ro sau poți vizita una din sediile acestui dealer Mercedes cu reprezentanță în Arad, Deva, Sibiu și Timișoara.

Automobilele rulate de la Auto Schunn au avantajul că pot fi livrate imediat, sunt însoțite de un pachet de servicii de cea mai bună calitate, conform standardelor naționale și internaționale

Verificarea rulajului automobilelor rulate este realizat de un personal specializat iar întreținerea acestora în perioada post- cumpărare este asigurată În următoarele 6 luni sau după 10.000 km.

Suportul oferit de Auto Schunn se referă inclusiv la asistență în cazul unor incidente neprevăzute, fiind asigurate 12 luni de garanție europeană. 

Dacă îți dorești să achiziționezi un alt vehicul,  Auto Schunn poate ajuta servicii de trade -in și buy-back, printr-o evaluare profesionistă și o achiziție cât mai rapidă.

Autovehiculele rulate comercializate de către dealerul Auto Schunn sunt riguros inspectate  de către personal specializat și certificat Mercedes Benz. 

Verificarea a mai mult de 200 de puncte este foarte amănunțită, iar calitatea autovehiculelor este demonstrată de respectarea normelor și cerințelor impuse de fabricant, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.

În acest mod este absolut garantată obținerea ITP, deoarece verificările cuprind toate cerințele unei inspecții tehnice periodice. Mai mult, istoricul de service al autovehiculelor rulate Mercedes Benz pe care le comercializează Auto Schunn este disponibil la cumpărare, procedura este transparentă iar toate detaliile legate de intervențiile asupra mașinii sunt certificate și demonstrate.

Experiența pe care o au specialiștii Auto Schunn îi ajută să ofere serviciile rapid și simplu pentru clienți precum și consultanță și consiliere în legătură cu diferite formalități legate de achiziție.

Finanțarea unui autoturism sau a unei flote de auto rulate de la Auto Schunn este posibilă datorită programului financiar special conceput pentru clienți Mercedes Benz, ce cuprinde leasing operațional sau leasing auto ori diferite forme de creditare.

Pentru menținerea în stare de funcționare impecabilă a autovehiculului rulat Mercedes Benz poți apela la centrele de service autorizate Auto Schunn.

Specialiștii certificați Mercedes Benz au la dispoziție Cele mai performante instrumente de diagnostic și reparații.

O vizită în service-urile autorizate Mercedes înseamnă servicii de calitate superioară, consiliere profesionistă și multă grijă pentru clienți.

Piesele auto de origine Mercedes-Benz există în stoc complet, noi sau remanufacturate, pentru că automobilul tău rulat să beneficieze de o calitate reproșabile și garantată a operațiunilor de service. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *