Romania in doliu „Colectiv”

Un numar de 60 de persoane (update 24 noiembrie 2015) au murit si alte 90 de persoane sunt internate in spital in stare foarte grava ca urmare a tragediei care a avut loc in noaptea de 30 decembrie in clubul Colectiv din Bucuresti in urma unui incendiu scapat de sub control produs de la cateva artificii la un concert rock al trupei Goodbye to Gravity. Serviciile de urgenta SMURD, pompierii si politia s-au mobilizat exemplar si au reusit sa reduca numarul deceselor.

Martorii relateaza terifiati evenimentele produse in acea seara, unii dintre ei descriind scene de cosmar: un medic din serviciu de urgenta, fiind printre primii ajunsi la fata locului a efectuat manevre de resuscitare la mai multe persoane aflate in stop respirator pana cand i-a crescut tensiunea atat de mult incat i-a tasnit sange pe nas.

Acest articol este preluat de pe blogul http://www.boubaltii.com/ care a realizat in memoria victimelor cazute in aceasta tragedie cumplita o imagine reprezentativa pentru aceasta perioada de doliu national.

Top