Servicii optimizare SEO

Orice persoana care are un site in mod normal are nevoie de servicii de optimizare SEO, asta pentru ca scopul unui site este acela de a fi citit. Iar pentru a fi citit de cat mai multa lume, trebuie ca el sa fie prezent pe prima pagina la anumite cautari, care evident depind de nisa site-ului. Fie ca te pricepi sau nu la SEO, optimizarea trebuie facuta. Pentru cei ce nu se pricep, este indicat sa apeleze la persoane care se pricep la optimizarea din punct de vedere SEO a site-ului (blogului).

Prima precizare si cea mai importanta, spunem noi, este sa nu apelati la diletanti, riscati sa faceti mai mult rau decat bine, iar de la un site penalizat, nu mai puteti spera mare lucru. Chiar daca faceti cereri de reexaminare, minim sase luni daca nu mai mult de un an, site-ul tau va fi ca si mort pe internet. Este evident faptul ca cele mai importante din punct de vedere SEO off page sunt backlink-urile, insa va sfatuiesc sa nu exagerati cu ele, mai bine unul sau doua de caliate decat inscrierea in sute de directoare, comentarii pe mii de bloguri not-related si tot asa. Un adevertorial bun, de caliate si pe un site related te va ajuta cat sute de alte metode controversate.

Cele mai important este credem noi SEO onsite, articole unice, cu frecventa mare si scrise pentru cititor. Asta daca vrei ca cine intra pe site sa stea mai mult de 2-3 secunde. Trafic mare si Bounce Rate mare nu ajuta la nimic. Te sfatul sa iti faci unul sau doua site-uri de sustinere, nu de sacrificiu, related cu domeniul tau, sau daca ai suficient timp, general si sa iti sustii astfel propriul site. Daca ai nevoie de unul poti apela cu incredere la GreatSEM, sunt de incredere si sunt privati.

Daca cel ce va promite sa va faca optimizare SEO dar nu va da detalii cu ce anume face, evitai persoana. Oricum tu nu ai ce face cu informatiile pe care le da, de exemplu nu detii site-uri proprii cu Page Rank peste 5. Deci degeaba ai vrea sa-ti puii un advertorial pe un asemenea site, caci nu ai cum, chiar si contra cost. Iar daca oferi asfel de servicii, nu ezita sa postezi un comunicat gratuit la noi.

Top