Site-uri gratuite

Daca esti in cautarea de informatii despre site-uri gratuite, afla ca portalul e4RO iti pune la dispozitie o gama larga de servicii legate de infiintarea de site-uri gratuite. De ce sa ai unul sau mai multe site-uri gratuite si cu ce te ajuta ele? Iata doua intrebari la care vom incerca sa raspundem pe scurt in acest articol.

In primul rand ar trebui specificat inca de la inceput ca exista o diferenta intre un site gratuit facut pe platforma WordPress sau alte platforme gratuite si ce poti avea pe unsite construit pe portalu e4RO.

Daca pe un portal gratuit obisnuit esti limitat la cateva variante, pe e4RO poti avea orice iti doresti, suportul online fiind gratuit si disponibil 24/24 si 7/7, adica daca iti doresti facilitati totale pentru construirea unui site, aici le ai. Poti pune ce tema doresti, poti folosi oricate baze de date ai nevoie si oricate adrese de email iti trebuie pentru a desfasura o activitate in cele mai sigure conditii.

Ce prefera cei de la e4RO? In primul rand sunt cautate persoane serioase care au nevoie fie de un site de suport, fie vor sa construiasca un site de comunitate, cum ar fi spre exemplu un portal pentru o localitate, judet sau regiune.

Un bun exemplu este Portalul Valea Prahovei, oferit gratuit unui abonat e4Ro. Dar si site-ul destinat orasului Constanta sau Chisinau. Tot ce se cere de la tine este seriozitate. In plus, portalul Comunicate de presa iti ofera promovare gratuita! Iata pe scurt de ce te sfatuim sa alegi varianta constructiei unui site sau forum gratuit pe un subdomeniu pus la dispozitie de portalul e4RO. Poti alege un site pe e-4u.info, e4MD.info sau multe alte domeniii scurte.

2 thoughts on “Site-uri gratuite”

  1. WebPress spune:

    Draga Radu, site-ul tau a fost creat, te poti apuca de treaba. Ar fi fost mai bine daca ai fi postat intrebarea direct pe portalul e4RO, insa este ok si aici. Pana la urma, important este sa ajungem la fina, adica sa avem un site 100% GRATUIT!

  2. Radu spune:

    Salut, asi dori si eu un site gratuit, daca este posibil ar fi ok => lifestyle.e4ro.com, astept un raspuns si detalii cum se poate face!

Comments are closed.

Top