Succesul in afaceri

Portalul Comunicate.info a reusit pana acum sa ajute peste 100 de afaceri online, iata de ce credem noi ca este timpul sa te alaturi si tu acestui proiect. Ai o pagina pe facebook sau macar un profil personal? Este suficient ca sa poti incepe sa castigi bani. Te intrebi cum poate fi atat de simplu? Iata si raspunsul, care speram sa te lamureasca de ce un site de comunicate de presa te poate ajuta, dar mai ales cum.

In mod normal publicarea unui comunicat de presa costa, iar noi iti oferim sansa sa iei tu acesti bani, facand cateva lucruri simple. Primul este acela de a da Like paginii de facebook.com/comunicate.info, apoi sa dai un share (distribuie) pe pagina sau profilul tau de facebook. In acest moment poti vinde tu publicarea unui comunicat si evident poti inacasa banii sau poti cere alte beneficii de la cel care a ales sa isi publice comunicatul pe site-ul nostru.

Asa cum stii, publicarea de reclame pe interent se plateste, iar daca banii incasati de pe urma unui comunicat sunt in general luati de site, in cazul cand tu ai promovat unul, poti incasa toate sumele ce sunt aduse de acesta.

Inca un avantaj pentru cei ce sunt fani ai paginii nostre: poti publica chiar tu gratuit informatii care sa te ajute sa-ti gasesti clienti pentru afacerea ta sau poti primi un site la cheie, in mod gratuit! Acestea sunt doar cateva din avantajele oferite de Greatsem.ro, agentia care este proprietarul acestui portal! Vom reveni cu alte informatii despre cheia succesul in afaceri in curand.

Top