Taxa de trecere pentru podurile peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda

C.N.A.D.N.R. – Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA reaminteste tuturor utilizatorilor retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu data de 30 aprilie a anului trecut, plata tarifului de trecere pentru podurile peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda se realizeaza prin intermediul SIEGMCR (sistemul informatic de emitere gestiune si monitorizare a rovinietei).

Taxa de pod poate fi achitata astfel

la oricare la statiile de distributie a carburantilor apartinand OMV PETROM, MOL ROMANIA, ROMPETROL
prin sms la numarul 7577 (numar disponibil in retelele de telefonie mobila ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE, TELEKOM FIX si RCS&RDS)
prin numerar la statia de taxare Fetesti, pentru care se vor utiliza portile prevazute cu bariere si agenti incasatori, semnalizate corespunzator

In ceea ce priveste peajul prin SMS la numarul 7577 CNADNR doreste sa informeze soferii ca acesta se face trimitand la 7577 textul care contine numarul de inmatriculare si categoria tarifara corespunzatoare tipului de vehicul (1-pentru autoturisme sau cele care transporta marfa de pana la 3,5 tone,2-pentru auturismele de marfa de pana la 12 tone sau microbuzele, 3-pentru autoturismele de marfa de pana la 12 tone cu numar maxim de 3 axe sau autocarele sau 4-pentru autoturismele de marfa de peste 12 tone si peste 4 axe, exemplu: B01AAA1.

Se va primi un mesaj prin care se cere sa se confirme achizitia, iar pentru confirmarea achizitiei, se trimite la numarul 7577 un mesaj cu textul DA, dupa primirea mesajului de confirmare. Dupa acest pas veti primi un mesaj cu confirmarea achizitiei ce va contine seria peajului, categoria acesteia, numarul de inmatriculare pentru care a fost emis si data la care perioada de valabilitate expira.

Comunicatul de presa oficial publicat astazi 28.04.2016: http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/COMUNICAT%20DE%20PRESA%2028%2004%202016.pdf

Top