Turist care a mai dat o șansă litoralului românesc: „Te ia durerea de cap, nu mai vin vreodată. Asta este hoție”

Sezonul estival se apropie de final, însă unii turiști își fac abia acum vacanța la mare datorită prețurile anunțate în cadrul programului Litoralul pentru toți.

Este cazul unui român care a ajuns în luna septembrie la mare și se plânge de prețurile mari la mancare in Mamaia pe care le-a găsit la cazare și de plajele neîntreținute, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

„Am zis să dăm o ultimă șansă litoralului românesc să vedem dacă s-a schimbat ceva. Dezolant. 2 săptămâni am căutat cazare, prețuri de te ia durerea de cap. Un apartament 2 camere între 250 și 500/noapte, în extra sezon.

În condițiile în care litoralul (Mamaia) este gol, dacă găsești 50 de pers pe o rază de 1 km, iar cei întâlniți jumătate ucraineni. Dar să revenim la punctele plus și minus.

Păi pe plus ar fi că plajele sunt goale ai unde sta, sezlongurile (am dat și 6 ron pe unul cu umbrela și măsuță) goale și ele.

Restaurantele, nu trebuie să atepti prea mult să vină masă, dar nici prea multe nu mai au.

În minus, plaja, dacă găsești un metru 2 de nisip e ok, în rest scoici cât cuprinde, știu le aduce marea, nu voi cei ce aveți în grijă plajele, dar totuși, asta în zona summerland.

În zona Flora, cazino am găsit nisip fin.

Cazarea ce să zic, pozele cred că sunt făcute acum câțiva ani, și interesul este să îți ia banii.

Două prosoape la 3 persoane, unul era deja rupt.

Comisioane pentru plata cu card de vacanță până la 80 ron pe zi, asta e chiar culmea, bag de seamă, credeți că sunt bani nemunciți, oricum nu îi munciți voi, așa că ce rost are să respectați clientul.

Nu, sincer, nu va meritați clienții. Cel puțin eu unul nu mai vin vreodată. Asta este hoție nu turism„, a scris românul pe grupul Cazarelamare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top