Vacanta din Turcia este mai aproape decat ati crede

Gata! Fara doar si poate suntem, in sfarsit in plin sezon estival, o perioada a anului foarte mult asteptata atat de catre turistii care iubesc marea cat si de agentia de turism Oltextur care asteapta sa va incante cu oferte care mai de care mai tentante, in cele mai frumoase destinatii ale Europei si nu numai! Si pentru ca inceputul lui Iulie este momentul ideal pentru a vorbi despre vacante, haideti sa vorbim despre vacantele in Turcia, una dintre cele mai ravnite tari pentru petrecerea concediilor de vara.

Asa cum spuneam, propunerile din partea Oltextur sunt numeroase, iar in ceea ce priveste Turcia sunt chiar generoase, atat rezervarile facute din timp cat si last minute Turcia gasindu-se la preturi foarte avantajoase, accesibile si buzunarelor mai modeste. In statiuni precum Kusadasi, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kemer, Didim si multe altele, preturile pornesc de la 27-30 de euro pe noapte de persoana, cu cazare la un hotel de 4 sau 5 stele si all inclusive.

Aceste preturi sunt pentru vacantele care sunt programate in Septembrie sau Octombrie. Pentru date de plecare mai recente (lunile Iulie si August), preturile cresc pana aproape de 50-55 de euro de persoana in aceleasi conditii de hotel de lux cu all inclusive, un pret mai mult decat generos avand in vedere destinatia si preturile practicare anii trecuti.

In ceea ce priveste acele oferte sejur Turcia rezervate in regim last minute, aici preturile nu mai sunt pe zi, ci per sejur. Un sejur last minute Turcia pentru luna Iulie care urmeaza sa inceapa numaidecat, preturile sunt undeva intre 430 si 650 de euro (reduse de la 650 respectiv 850 de euro) pentru un sejur de 7 nopti de rasfat intr-un hotel de 4 sau 5 stele, transport cu avionul inclus si bineinteles, mult indragitul all inclusive sau chiar ultra all inclusive.

Dupa cum vedeti, Oltextur face tot posibilul pentru a pastra in limita posibilitatilor tuturor turistilor vacantele in Turcia, transformand visul oricui de a ajunge aici, in realitate anul acesta. Profitati de reduceri, alegeti data cea mai convenabila pentru vacanta si vizitati in vara acestui an Turcia, impreuna cu splendorile sale care cu siguranta va vor impresiona!

Informatii si contact

Nume: Oltextur

Telefon: 021.210.30.08

Mail: [email protected]

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 35, ap. 1

Site: www.oltextur.ro

Top