Vrem spitale nu Catedrale

Cred ca am ajuns sa traiesc in tara prostilor, altfel nu-mi explic sloganul din titlu: Vrem spitale nu Catedrale! Parca nu am vazut pe nimeni protestand impotriva puscariilor, unde statul plateste cate 600 de euro lunar pentru un detinut! Cam cat pentru 3 sau 4 profesori, sau mai mult decat costa un medic din spitalele Romaniei.

Nu am vazut pe nimeni in strada pentru a apara drepturile cetatenilor din Pungetti, care minune, in epoca democratiei, cand poti scanda „Vrem spitale nu Catedrale” ei nu pot merge in grupuri mai mari de doua persoane, adica o familie din trei persoane trebuie sa circule separat, ca asa vrea domnul Po(a)nta. Parca am fi in Rusia unde conduce domnul (tovarusul) (Ras)Putin.

Si ce e mai placut in toata tarasenia asta, e ca si-au gasit tocmai de Craciun sa iasa si sa scandeze ce ce trece prin scafarlii. Hai sa-l chemam pe Ceausescu si sa mai darmam cateva biserici si manastiti, poate pe cele de lemn sau pe cele din Bucovina, sa scapam de ele si sa dam pamantul in folosul agriculturii. Rusine, de trei ori rusine!

Top