Am lansat SellNet, cel mai inovativ si complex instrument de Vanzari!

Am lansat cel mai eficient instrument de VanzariSellNet! SellNet a fost construit pentru a eficientiza toti pasii de prospectare a clientilor si pentru a imbunatati activitatea de Vanzari, totul gratuit!

SellNet iti pune la dispozitie o multime de avantaje, astfel incat legatura dintre tine si clientii tai sa fie cat mai fructuoasa!

Pentru a eficientiza targetarea, iti punem la dispozitie o baza de date de aproximativ 5 milioane de clienti. Acum iti poti crea o lista personalizata strict pe scopurile tale.

Accesarea serviciului este extrem de simpla. In primul rand, trebuie sa alegi tipul de entitate catre care doresti sa te indrepti, fie ca vorbim despre SRL, SAPFAIIIP sau Asociatii si Fundatii.

Daca scopul tau este sa te indrepti catre o regiune geografica, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi judetele sau direct regiunea din care vrei sa iti selectezi clientii.

In schimb, daca nu vrei sa prospectezi toate domeniile si doresti sa te concentrezi doar pe unul, poti face filtrarea in functie de codul CAEN.

Cu SellNet ai acces la date de contact pe care le poti utiliza in siguranta si fara teama GDPR, fiind actualizate la zi si validate de catre comunitatea vanzatorilor care fac prospectare. Poti adauga sau modifica oricand date de contact  si le poti valida pe cele deja existente.

Imediat ce ti-ai personalizat lista de clienti, poti incepe prospectarea! Accesezi pagina de client si urmaresti evolutia financiara si statusul companiei, pentru ca mai apoi sa stabilesti indicatorul de performanta.

“Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai odata cu utilizarea SellNet este eficientizarea timpului. Toate datele pe care le gasesti aici sunt actualizate la zi, astfel incat sa nu pierzi timp pretios contactand companii in insolventa sau neprofitabile.” a declarat Catalin Dumitrescu, Director General RisCo Servicii Financiare

Acest concept nou in Romania iti este pus la dispozitie doar de RisCo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.