DOLIU în lumea sportului! Un jucător legendar a murit la doar 32 de ani după ce a căzut de pe terasa unui centru comercial

Internaționalul spaniol de rugby Kawa Leauma a murit în urma unui accident stupid. Tânărul de 32 de ani a murit la spitalul din Amsterdam, după ce fusese internat sâmbătă cu răni grave la cap, transmite The Sun.

Federația Spaniolă de Rugby a confirmat știrea șocantă într-un comunicat, spunând: „Ne pare rău să vă informăm despre moartea peste noapte a lui Kawa Leauma, care a suferit un accident ciudat după meciul Spaniei cu Țările de Jos, la Amsterdam”.

Oficialii au adăugat: „În conformitate cu dorințele soției sale, care în acest moment se deplasează spre capitala Olandei, nu putem oferi mai multe informații momentan și vă cerem respect maxim față de ea și familia ei. Odihnește-te în pace Kawa.”

Leauma, care a călătorit în Olanda cu echipa națională de rugby a Spaniei pentru un meci al Celor Șase Națiuni împotriva Țărilor de Jos, se crede că a căzut de la aproximativ 25 de metri de pe terasa unui centru comercial.

Jucătorul născut în Noua Zeelandă a fost transportat de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală.

Rapoartele inițiale imediat după accident au spus că totul s-a întâmplat când se întorcea la hotel. Dar ieri a reieșit că de fapt s-a întâmplat în orașul Leiden, lângă Amsterdam, după ce a decis să se întâlnească în urma meciului cu alți jucători de rugby din Olanda pe care îi cunoștea din etapele anterioare ale carierei sale.

Rapoartele din Spania indică că acesta ar fi intrat într-o zonă în care podeaua a cedat sub el, dar o anchetă este în desfășurare și va elucida misterul.

Leauma, care a împlinit 32 de ani vinerea trecută, se afla la al patrulea sezon cu actualul său club, cunoscut sub numele de AMPO Ordizia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.