Victor Ponta vorbeste despre legaturile lui Dragnea cu TelDrum si Farmavet

Un nou scandal apare in curtea lui Liviu Dragnea, iar cel face dezvaluirile este nimeni altul fostul premier Victor Ponta intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ponta sugereaza ca Liviu Dragnea se afla in spatele TelDrum si Farmavet. Daca despre TelDrum se stiu foarte multe, Farmavet este o companie nou intrata in peisaj, dar una extrem de importanta in aceasta perioada.

Farmavet este firma care asigura dezinfectantii pentru pesta porcina, iar legaturile patronului Sorin Paul Stanescu cu familia Dragnea sunt mai mult decat stranse. Sorin Paul Stanescu este nasul de cununie al lui Valentin Dragnea, cel care detine faimoasa ferma de porci si despre care presa a relatat faptul ca a stiut din timp despre criza pestei porcine, avand timp sa isi puna in ordine crescatoria si nu numai.

De asemenea Sorin Paul Stanescu este fostul partener de afaceri al lui Geronimo Branescu, seful ANSVSA (Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara pentru Siguranta Animalelor), adica omul care se ocupa in principal de gestionarea crizei privind pesta porcina.

Victor Ponta sugereaza altceva, si anume ca Liviu Dragnea s-ar putea afla in spatele companiei TelDrum si ar avea interese si in spatele companiei Farmavet: ”Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet, sa scape de raspundere penala si sa isi promoveze propriul interes!!! Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui Dragnea si a familiei sale!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Top