Fostul soţ al Andreei Bălan, scandal uriaș după ce a instigat la violență împotriva femeilor

Derapajul actorului a fost semnalat de activista Alina Dumitriu, care a publicat transcrierea live-ului transmis inclusiv de editura care a publicat cartea lui Burcea. Autorul a șters postarea, dar cea care l-a reclamat a afirmat că are de gând să depună o plângere penală. Burcea se pare că a fost deranjat de comentariile care-l ironizau pentru faptul că s-a declarat un bărbat casnic, care gătește.

„Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…) Unele femei asta merită, bro. (…) Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă,” a afirmat autorul. 

După ce scandalul s-a amplificat, directorul editurii care a publicat romanul lui George Burcea a anunțat că e fost consternat de reacția acestuia și a decis să retragă de la vânzare volumul „Scrisoare către Ceaușescu”, lansat în luna octombrie a devenit bestsellerul editurii.  Andreea Bălan și George Burcea au fost căsătoriți timp de 3 ani și au 2 copii, care au rămas cu mama lor după divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *