Incarca Anuntul tau de Servicii pe Risco si pregateste-te sa fii sunat de clienti!

Daca vrei sa iti promovezi serviciile si sa atragi cat mai multi clienti, daca esti pasionat de ceea ce faci, ai incredere deplina in expertiza ta si vrei sa impartasesti aceste detalii intr-o comunitate bazata pe aceleasi principii, posteaza-ti Anuntul de Servicii pe RisCo!

Posteaza gratuit anuntul tau de servicii pe site-ul nostru, la categoria “Anunturi servicii” si pregateste-te sa fii contactat!

Pentru a filtra mai eficient cautarea si pentru a aparea in topul cautarilor, adauga detaliile esentiale pentru client, cum ar fi domeniul si tipul de serviciu, cat si orasul in care profesezi.

De ce sa postezi anuntul tau pe RisCo?

Avem un flux extrem de ridicat de utilizatori pe pagina, utilizatori care provin majoritar din cele peste 750.000 de companii din Romania care lucreaza cu noi. Fie ca targetezi persoane fizice sau juridice, pe site-ul nostru ai ocazia sa ajungi extrem de rapid in atentia publicului tinta. Pe RisCo nu doar noi prestam servicii, acum ai posibilitatea de a te remarca!

“Pentru fiecare firma este important sa gaseasca serviciile cele mai bune la momentul oportun. Cu cat serviciile tale sunt mai usor accesibile, iar prezentarea acestora este mai detaliata, cu atat cresc sansele tale de a avea noi clienti. Vizibilitatea serviciilor pe o perioada mai lunga de timp poate asigura un flux permanent de clienti noi.” a declarat Catalin Dumitrescu, Director General RisCo Servicii Financiare. 

Utilizatorii RisCo sunt aici pentru a accesa rapoartele noastre, datele firmelor, sectiunile de vanzari si diverse servicii. Majoritatea sunt angajati ai companiilor, insa inainte de angajati, sunt oameni. Oameni cu diverse nevoi si interese, oameni in cautare de servicii de calitate, fie ca vorbim despre domeniul administrativ, contabilitate sau HoReCa, fie ca vorbim de munca fizica. Cererea fiind mare, acum ai sansa de a-ti inainta oferta!

Ai posibilitatea de a verifica orice client inainte de a accepta oferta. Aduni datele care iti sunt necesare si astfel incepi o evaluare preliminara, pentru a te asigura ca toti termenii sunt respectati si ca prestarea serviciilor tale nu implica riscuri.

In anuntul tau te sfatuim sa furnizezi cat mai multe detalii despre serviciile pe care le prestezi, dar si despre disponibilitatea pe care o ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.