Mafia lemnului nu se mai teme de nimeni. „Să mă filmezi CÂND ÎȚI TAI CAPUL”

După ce mafia lemnului din Bucovina l-a luat în vizor pe Daniel Bodnar, alți oameni care vor să-l ajute să dezvăluie transporturile ilegale de lemn au ajuns să fie și ei amenințați. Un dialog înregistrat audio de camera de bord, patronul unui gater l-a întrebat pe un șofer de ce filmează, iar la răspunsul acestuia „că are dreptul” i-a răspuns că-l roagă să-l filmeze „când îi taie capul dintr-o lovitură”.

La finalul discuției halucinante dintre activistul de mediu din Rădăuți cu un patron al unei fabrici de cherestea din județul Suceava, bărbatul amenințat s-a dus cu înregistrarea la poliție și a depus plângere penală.Patronul care a amenințat cu moartea l-a întrebat pe activist dacă e frate sau rudă cu Daniel Bodnar, un alt activist de mediu cunoscut în județul Suceava.

Acesta militează pentru protejarea pădurilor din Bucovina și a cerut sprijinul poliției dar și al altor oameni să i se alăture pentru cauza lui. Bodnar a surprins în flagrant numeroase transporturi ilegale cu bușteni al hoților de lemne. Și el a fost amenințat de mai multe ori și chiar bătut în unele cazuri. Mafia lemnului deja îl are în vizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.