Portal produse Bio

Cele mai cautate produse sunt in mod evident cele BIO, naturale in mod sigur insa care nu au fost prelucrate cu tot felul de substante chimice, in cazul legmelor sau fructelor se refera la faptul ca nu au fost influentate in crestere de nici un fel de substante chimice, deci pe intelesul tuturor ne referim la produse la care influenta omului este minima.

Un portal de produse bio poate oferi produse diverse, cum ar fi: Suc bio de mere 250 ml, Miere de salcam, Branza maturata tekeroi, Branza cremoasa de capra cu ierburi de Provence sau Borcanul copiilor veseli, Imunostimulator 400g.

Iata doua exemple care speram sa te bucure, sucul bio de mere si  branza de capra. Daca la sucul de mere si in general la sucri naturale nu sunt multe de spus, poate ca la branza de capra, ar trebui sa subliniem cateva beneficii.

Daca in vest branza de capra este o delicatesa, la noi este putin mai scumpa decat alte tipuri de branza, iar cei ce nu stiu ca branza de capra contine pe langa calciu, magneziu, vitamina A si fosfor, probabil ca evita s ao cumpere, fara macar sa fi gustat macar odata din acest produs de top in alimentatia naturista.

Cu ajutorul branzei de capra ne putem trata de afectiuni pulmonare si intestinale. Este mai indicata pentru aceste afectiuni mai mult decat oricarte alt produs lactat. Ce iti recomandam noi?

Alege BioPortal pentru tine si familia ta! In curand in magazinul nostru afiliat, Mini Market veti gasi toata gama de produse Bio de care ai nevoie pentru familia ta. Inainte de a porni o campanie de promovare a produselor Bio am dori sa stim si parerea ta despre ideea de a le cumpara online.

Preturile sunt extraordinar de mici, iar plata se face ramburs la primirea coletului. Spune ce produse Bio ai dori sa cumperi de la MiniMarket, noi vom veni cu cea mai buna oferta, iar cei ce au ascultat de recomandarea noastra vor prim isi de la noi un bonus de 5% din valoarea cumparaturilor!

Top