Raluca Turcan, ATAC fără precedent la Rareș Bogdan: „Are pusee de megalomanie, ar trebui să-i dea de gândit. Vine la pachet cu rodicolul”

„Aș vrea să le transmit că este un minister cu o uriașă provocare, cu foarte multe proiecte demarate și în același timp cu multe proiecte care urmează să fie finalizate. Este un lucru bun că în programul de guvernare sunt introduse măsuri sociale, și anume indexarea pensiilor cu 10% și celelalte măsuri legate de compensarea creșterilor de prețuri. Dincolo de această percepție legată de majorări de pensii și de salarii, acest minister poate să conducă la crearea de locuri de muncă, la reforma asistenței sociale din România, la creșterea calității vieții, la echitatea în marile sisteme publice de pensii și de salarii. Dincolo de aceste proiecte aș mai puncta legea consumatorului vulnerabil, care trebuie urmărită foarte minuțios. Toate lucrurile pot intra pe un făgaș normal în acest minister”, a spus Raluca Turcan

Aceasta a fost întrebată de ce a spus că nu sunt bani de pensii: „Când într-un cont nu există bani înseamnă că nu sunt bani. Nu erau bani în bugetul de pensii”.

Întrebată despre faptul că Rareș Bogdan a spus că va cere sancționarea ei pentru că a adus prejudicii partidului prin declarațiile sale referitoare la lipsa banilor pentru pensii, Raluca Turcan a spus: „Rareș are pusee de megalomanie ceea ce cred că ar trebui să-i dea de gândit. Deseori vorbește despre el la persoana a treia și cred că orice specialist ar putea confirma faptul că suferă de megalomanie. E clar ca trece prin nişte episoade de grandomanie… daca aţi întreba nişte specialişti, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *