Război Ucraina. ATAC iminent al rușilor asupra capitalei – KIEV: Poate avea loc în orice moment

„În următoarele zile ne așteptăm la un atac semnificativ asupra capitalei. Se regrupează. Încearcă să găsească strategii diferite și încearcă să găsească calea potrivită, momentul potrivit. Așa că fiecare oră contează, ne aşteptăm la un atac asupra capitalei în orice moment, mai ales, după cum am spus, în următoarele zile. Ţinta lor este capitala”, a declarat, pentru CNN, Vladimir Klitschko, membru al forțelor de apărare teritorială a Ucrainei, fost campion la box și frate al primarului Kievului.

Este în continuare nevoie de sprijinul internațional pentu Ucraina, a mai spus acesta.

„Avem o mulțime de echipamente, echipament militar și vom face orice este posibil, încercăm să depășim armata rusă cât de mult putem. Nu știu cât vom rezista, dar noi vom rezista cât putem. Ceea ce este cu adevărat necesar este sprijinul internațional. Trebuie să izolați Rusia și economia Rusiei.

Este important ca lumea occidentală și aliații noștri să acționeze acum. Nu putem aștepta săptămâni sau luni pentru anumite decizii. Este vorba despre ore și minute. Avem nevoie de sprijin financiar, umanitar, echipament militar. Avem grijă de noi, să aveți încredere în noi”, a mai spus fratele primarului Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.