Restricții de circulație pentru transportul public din București! Ce linii vor fi afectate

Astfel, linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul ”CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre ”Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul ”Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul ”Șoseaua Fundeni” nu se modifică.

Linia 343 va funcţiona pe sensul spre ”Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie ”Fundeni” nu se modifică.

Linia de nopte N123 va funcţiona pe sensul spre ”Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul ”Pasaj Colentina” nu se modifică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *