Singurul lucru pe care Putin nu l-a luat în calcul când a pornit războiul în Ucraina – un analist japonez descifrează jocul armatei ruse

Invazia Rusiei din Ucraina s-a transformat într-un conflict confuz deoarece Putin, care este încă spion în sufletul său, s-a rătăcit sub o viziune greșită, arată Naoka Yoshino, în publicația Nikkei Asia, din Japonia.

Moscova a luat ”singura decizie corectă” cu privire la Ucraina, a declarat luni, 9 mai 2022, cu ocazia aniversării Zilei Victoriei Rusiei asupra Germaniei naziste din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Discursul său a fost plin de neadevăruri bazate pe o istorie revizionistă folosită pentru a justifica războiul din Ucraina, atrage atenția analistul japonez.

Armata rusă, Serviciile de Informații și oficialii guvernamentali care au urmărit invazia începută pe 24 februarie 2022 pot fi împărțiți probabil în două tabere: una care îi cuprinde pe cei care recunosc atrocitățile din Ucraina, dar care joacă împreună pentru propria lor supraviețuire și alta cu persoanele care cred cu toată inima afirmațiile lui Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.