Tânăr de 18 ani, arestat după ce a furat o mașină înmatriculată în Italia. Nu avea nici permis de conducere

„Pe data de 20 noiembrie, la ora 05:30, poliţiştii vasluieni au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 54 de ani despre faptul că, în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, autori necunoscuţi ar fi sustras din faţa imobilului mamei sale, din satul Fâstâci, comuna Cozmeşti, un autoturism înmatriculat în Italia. Autoturismul aparţine concubinului apelantei, cetăţean italian, cei doi aflându-se în vizită la rude.

De asemenea, fratele apelantei, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a sesizat faptul că, în aceeaşi noapte, din imobilul respectiv, ar fi fost sustrase mai multe bunuri în valoare de 5.000 lei. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un prezumtiv autor, un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Fâstâci.

Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Prejudiciul, estimat la 30.000 de lei, a fost recuperat în totalitate”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii vasluieni, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *