Un hairstylist arhicunoscut a murit subit, la doar 30 de ani

Hairstylistul Cristian Buta s-a stins din viață, în urma unui infarct. Acesta avea doar 30 de ani, era casătorit și avea o fetiță de 3 ani. Buta a fost găsit fără suflare de către soția sa in locuinta acestora. Din primele informații, se pare că acesta a suferit un infarct care i-a fost fatal. Potrivit apropiaților săi, clienții săi băteau și zeci de kilometri pentru a beneficia de serviciile sale. La scurt timp de la aflarea veștii, pagina de Facebook a lui Cristian Buta s-a umplut de mesaje de condoleanțe.

Cristian Buta Hairstylist

Un hairstylist celebru la noi în țară și-a găsit sfârșitul la doar 30 de ani. Cristian Buta a fost unul din cei mai cunoscuți și apreciați artiști în domeniu în special în Bistrița. Bărbatul a fost găsit fără suflare de către soția sa. Acesta era căsătorit și avea o fetiță de 3 ani. Prietenii, familia și cunoscuții acestuia sunt în șoc după vestea tragică auzită. Ce s-a întâmplat cu stilistul?

Cristian Buta a murit la 30 de ani – Cum și-a găsit sfârșitul celebrul hairstylist?

Cristian Buta a fost unul din cei mai apreciați hairstyliști din Bistrița. Bărbatul a plecat de pe această lume la doar 30 de ani, după ce a suferit un infarct. El ar fi fost găsit fără suflare de către soția sa.

Bărbatul făcea frizerie încă de când a terminat liceul și își investea tot timpul în cariera sa, lucru care l-a adus în cele din urmă în topul celor mai recunoscuți artiști din domeniu.

Potirvit apropiaților, unii clienți băteau și zeci de kilometri doar pentru a beneficia de serviciile sale. Vestea tragică i-a lăsat pe toți cei dragi în șoc. Printre cei care i-au urat rămas bun s-au numărat și mulți colegi.

„Cristian Buta, colegul meu, 8 ani de zile, 5 zile pe săptămână, în fiecare zi mai mult de 10 ore eram împreună, cu bune și cu rele, ca frații. Practic stăm mai mult cu colegii împreună decât cu familia. S-a stins din viață, nu pot să realizez asta, să merg la salon, iar el să nu mai fie…cuvintele sunt de prisos.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. O să-i simt lipsa în fiecare zi, o să-mi fie dor să-l „cert” sau să ne sfătuim, să glumim…viața e atât de scurtă”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de o fostă colegă cu care a împărțit un salon specializat preț de 8 ani.

„Ne va fi greu să ne adaptăm…”

„De 12 ani ne cunoaștem, am început să mă tund la tine de când erai elev, și lucrai după școală, te-am urmat în toate saloanele. De 12 ani doar de 2 ori nu am reușit să mă tund la tine asta fiindcă eram student în altă localitate.

Dar și așa în cei 3 ani de studenție, te sunam sâmbătă și veneam după tine acasă să te duc la salon sau mă tundeai acasă. Din acești 12 ani sa transformat o prietenie, am fost la tine la nuntă am fost alături în cele mai frumoase momente ale vieții tale iar tu la fel, ai fost alături de mine în cea mai specială zi din viața mea.

Absența ta aduce un gol și o schimbare enormă în viața noastră, ne va fi greu să ne adaptăm… Dumnezeu să te odihnească în pace! Alinare și multă putere familiei!“, a scris consilierul loca Mathe Attila, unul dintre prietenii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.