Vanzari goblenuri online

Cel mai mare site de vanzari goblenuri va pune la dispozitie o metoda eficienta de a vinde goblenurile voastre online. e-Goblen este cel mai mare portal de profil din tara, fiind citit zilnic de peste 100.000 de persoane interesate de arta goblenului. Indiferent daca ai o pagina pe facebook sau una personala, un site sau orice alta modalitate de promovare online a gobleurilor tale, prezenta pe portalul nostru iti asigura cu pest e 80% mai multe sanse de a vinde munca ta.

De ce e-Goblen este cea mai indicata metoda de vanzare online? In primul rand suntem lideri in cautari, incearca si tu sa gasesti rezultate pentru cumpar goblen, vand goblen pe un motoar oarecare de cautare, sau vanzare goblenuri, cumparare gobleuri. e-Goblen va fi mereu pe primele pozitii, deci 90% din potentialii clienti viziteza site-ul nostru.

Pagina noastra de facebook este una la fel de vizitata ca si site-ul, zilnic primim cereri de publicare galerii, deci suntem deja cunoascuti in cercurile celor ce se ocupa cu broderia si arta manuala. Nu spunem ca numai noi vindem, dar putem garanta ca sanseel de a vinde cresc considerabil. Pretul simbolic de 1 leu/goblen expus demonstreaza ca nu primeaza pretul unui abonament, ci intersul nostru pentru o arta care necesita talent si daruire.

Top