10% reducere pentru clientii inarmati

Aceasta este reducerea de care beneficiaza, intr-un restaurant, clientii ce vin inarmati! Mai exact, restaurantul Bergeron din Port Allen Louisiana ofera o reducere de 10% la toate produsele sale daca cel ce le serveste, poseda arma. Kevin Cox, proprietarul restaurantului a declarat ca totul a pornit de la dorinta de a-si arata aprecierea fata de numerosii ofiteri de politie ce mancau in localul sau insa avand in vedere ca si restul cetatenilor au vrut sa se bucure de discont-ul acesta, el i-a incurajat sa isi ia permise de port-arma si sa vina inarmati sa manance la el in restaurant.

Kevin si-a dorit sa aiba o abordare diametral opusa fata de cei ce interzic armele considerand ca asa, este si el cu mult mai bine protejat iar daca cineva are de gand sa faca vreun rau in restaurantul sau, niciunul dintre clienti nu va fi lipsit de aparare. “Am nevoie doar sa vad arma. Atata timp cat fiecare are o arma suntem toti la fel” declara el. Chiar si managera restaurantului Bergeron, Olivia Carambat sustine ca se simte mult mai in siguranta de cand se bucura de permisiunea de a pasi intr-un local, inarmata.

Ea protesteaza deasemenea si la adresa faptului ca sunt prea multe legi din partea statului care interzic armele iar guvernul pare a uita ca orice persoana are dreptul de a se apara si conform constitutiei, de a poseda si purta arma. Cu toate ca pana in momentul de fata restaurantul nu a fosttinta niciunui atac sau jaf si nu a fost nevoie ca niciunul dintre clienti sa isi foloseasca arma, zilnic la Bergeron se fac in jur de 20 de discount-uri pentru persoanele ce se simt mai relaxate daca le este permis sa manance cu arma pe masa.

Top