Aducem Basarabia acasa

Un proiect pornit cu putin timp in urma ce isi propunea sa stranga peste 70.000 de semnaturi sub titlul „Aducem Basarabia acasa” a reusit sa adune pana astazi peste 100.000, mai exact ieri la centralizarea semnaturilor stranse s-au totalizat 117.481 de semnaturi. Acum acestea vor fi depuse la Parlament si se spera ca ele vor reusi sa demareze un proces legislativ ce va apropia cele doua tari pe plan cultural, economic si poate ca intr-un final de ce nu, infaptuirea unirii la care au visat atatia mari romani, precum Grigore Vieru, Ion si Doina Aldea Teodorovici si la care vizeaza inca Nicolae Botgros, Ion Paladi si multi altii.

Chiar daca s-au strans semnaturile necesare, am fi incantati daca cei ce afla abia acum despre intiativa, dar o sprijina macar moral, sa intre pe portalul Basarabia si sa se alature grupului de pe facebook, caci suntem convinsi ca daca vom fi mai multi, sansele de reusita sunt de cateva ori mai mari.

Daca esti unul dintre cei ce iti doresti sa „Aducem Basarabia acasa”, incearca sa distribui acest comunicat pe pagina ta din retelele de socializare! Cu cat vom face asta mai multi, cu atat avem sanse ca intr-o buna zi sa ne regasim in aceiasi tara toti romanii!

Top