Zilele Aradului – In fiecare an

Ieri s-a terminat unul dintre cele mai mari evenimente din judetul Arad, ce se desfasoara in fiecare an la sfarsitul lunii august. Daca vrei sa participi la aceatsa sarbatoare, urmareste comunicatele de presa date de primaria Arad cu privire la data de desfasurare a evenimentului si programul din fiecare zi.

Anul acesta am fost si noi duminica la petrecerea organizata de Kiss FM, am baut ceva bere, am mancat mici si gratarel, a fost excelent. Si daca am batut noi drumul tocmai de la Brasov pana la Arad, inseamna ca merita sa fii si tu prezent an de an la aceatsa sarbatoare a orasul si a judetului Arad. Noi am fost la Strandul Neptun, unde evident ca am profitat de ocazie si am facut si putina plaja!

Pentru iubitorii de muzica populara a cantat printre numerosii invitati si indragita interpreta Sava Negrean Brudascu, in cadrul spectacolului Rapsozii Zarandului si invitatii. Minunat ce  sa mai zicem! Daca ai fost si tu, asteptam impresii din fiecare zi, iar in cazul in care ai de dat un comunicat de presa, in perioada cat tine acest eveniment, si este legat de judetul Arad in mod direct, atunci o poti face gratuit! Pentru ca noi sustinem pe oricine are ceva de spus.

Top