Foisoare de gradina si casute in copac, noile tendinte in amenajare

In luna Septembrie, http://www.foisoare-gradina.ro isi lanseaza noul site de prezentare de produs si serviciu. Dupa o perioada de de 5 ani in care Foisoare Gradina a acumulat experienta bogata in domeniul amenajarii de gradina, ownerii business-ului, Valentin Danaila si Victor Topolog lanseaza in piata amenajarii de gradina 9 tipuri noi de foisoare, casute de copac, balansoare si multe elemente decorative specifice domeniului. Produse definitorii pentru brandul bucurestean, foisoarele sunt realizate din lemn masiv si tratate cu lacuri speciale pentru o buna conservare. Site-ul mentionat mai sus isi prezinta produsele sub forma de modele 3D puse in scena, pentru o mai buna vizualizare a acestora pentru consumatori. 

Liniile de design urmarite de echipa de arhitecti tin cont de preferintele clientilor, fiind create pentru a oferi solutii la cheie, cu preturi avantajoase intregii plaje de consumatori. Deasemenea, echipa Foisoare Gradina lasa deschisa portita crearii de foisoare conform doleantelor clientilor, ramanand disponibil serviciul “La comanda”.

Casutele in copac, noutatile amenajarii de gradina. Casutele in copac reprezinta un procent important al cererii inregistrate de brandul specializat in constructii de lemn si amenajare de gradina, asadar crearea unei rubrici specilizate in cadrul site-ului nu a fost o optiune, ci o obligatia fata de consumatori. Generatiile care au urmarit cu sufletul la gura filmele vestice in care copii isi impartaseau secretele intr-o casuta in copac au ajuns in punctul de a deveni parinti, asadar visele neimplinite devin acum realitate pentru cei care le urmeaza.

Pentru a gasi mai multe detalii despre foisoarele de gradina, casutele in copac sau balansoarele oferite de http://www.foisoare-gradina.ro, puteti consulta oferta din site, dar si pagina oficiala de facebook a companiei.

Top