Locuri de munca in Dubai

Un nou serviciu oferit de All Moldova sta la dispozitia cetatenilor din Republica Moldova, care doresc sa lucreze in Dubai, Emiratele Arabe Unite. Principalele locuri de munca oferite se axeaza pe domeniul turistic. Iata cateva exemple de locuri de munca solicitate pentru Dubai in 2013 si 2014.

Locuri de munca in Domeniul Hotelier: receptioner, guest services agent, hostess coordinator, hostess, valet parking, lifeguard. La categoria restaurant: boutique coordinator, head waiter, bar captain, chelner. Pentru a aplica la aceste oferte este necesar sa aveti un CV in limba engleza, studii liceale terminate si cunostinte de limba engleza. Toate job-urile se ofera celor care au experienta sau celor ce se afla la inceput de cariera.

Pentru mai multe detalii consultati lista compelta de pe site-ul special destinat ofertelor de munca pe portalul e4MD. Cei mai norocosi, care cunoasc limba engleza la nivel superior exista sansa de a se angaja in functia de Stewart/Stewardess, precum vedeti este vorba de angajari atat pentru domni cat si pentru doamne. Este fara nici un dubiu cea mai ravinita functie pentru cei ce cauta un loc de munca in Dubai.

Top