Portal cazare in Bulgaria

Vacantele in Bulgaria sunt disponibile atat vara cat si iarna, de aceea un portal specializat pe oferte de cazare in Bulgaria este mai mult decat util. Si aici nu ne referim la cei ce vand biletele, care au un singur interes, sa ia banii de la client, apoi sa se spele pe maini. Portalul „Cazare in Bulgaria” are ca scop principal atragerea si fidelizarea cititorilor, deci nefiind nici un castig financiar la mijloc, se va axa in principal pe informatii si stiri corecte si actualizate.

Unul dintre cele mai renumite hoteluri, unde in general nu s-a plans nimeni de coditiile oferite, este Sunny Beach sau cel putin asa stim noi, din sutele de feedback-uri primite. Ramane sa iti spui si tu parerea aici, un site independent care nu are nici o legatura cu portalul respectiv si nici nu se ocupa de turism.

Fiind cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc, Sunny Beach iti ofera o gama larga de oferte de cazare All Inclusive, care au avantajul ca nu iti ofera surprize legate de banii necesari pentru vacanata.

Iata o mica lista cu hoteluri de 5 stele recomandate de portalul „Cazare in Bulgaria”:

  • Hotel Barcelo Royal Beach Sunny Beach Bulgaria – 5 stele
  • Hotel Victoria Palace Sunny Beach Bulgaria – 5 stele
  • Hotel Royal Palace Helena Park Sunny Beach Bulgaria – 5 stele

Detalii despre fiecare hotel in parte, cat si preturi, locuri vacante si perioadele de reduceri gasiti pe portal, aici asteptam sa ne spuneti impresii, sa adaugati chiar fotografii pe pagina noastra de facebook, pentru a reusi sa avem un rezultat pe masura asteptarilor cititorilor site-ului nostru de Comunicate de presa.

Top