Ziua limbii romane in Canada

Portalul iCanada a anuntat de curand ca pe data de 31 august va avea loc in Canada la Quebec Ziua limbii romane, organizata de romanii si moldovenii din Canada. Ne bucuram ca portalul iCanada, pe langa informatiile legate de emigrarea in Canada se ocupa si de partea de cultura, un gest pe care nu multi il pot face.  Speram ca in scurt timp sa avem si alte vesti bune de la iCanada, portalul romanilor cu suflet mare din Canada.

Site-ul romanilor din Canada ofera informatii gratuite pentru toti aceia care doresc sa emigreze in Canada si sa se stabileasca acolo. Acest comunicat de presa a fost oferit de reperezentantii portalului iCanada pentru a populariza evenimentele culturale ale romanilor din Canada, prezenta la spectacole si intruniri facilitata de omeni precum doamna Ala Mindicanu, sunt liantul diasporei romanesti.

Site-uri precum iCanada sunt cu sutele pe interent, site-uri ce ofera informatii despre procesul de emigrare in Canada, insa foarte putine au ca scop unificarea diasporei romanesti, ajutorul gratuit si neconditionat, lipsit de orice interes material. Ne bucuram ca am putut ajuta si noi, alaturi de iCanada pe acei romani stabiliti in Canada sau care isi doresc sa ajunga in Tara Fagaduintei.

De curand, Nata Albot a anuntat ca si ea va pleca si se va muta definitiv in Canada, ceea ce ne intarereste convingerea ca pana cand in Romania si Republica Moldova nu vor fi conditii omenesti de realizare profesionala, concetatenii nostrii vor emigra in continuare. Vom continua si noi sa prezentam informatii si comunicate legate de procesul de emigrare in Canada sau SUA, pentru a veni in sprijinul celor ce cauta astfel de informatii.

Top