Portal Avocat online

Incepand de la 1 august 2013 portalul Avocat Online si-a deschis portile pentru toti avocatii din Romania, traficul inregistrat pe acest portal intrecand asteptarile cu mult. Datorita paginii sale de facebook accesul cititorilor la informatii s-a triplat in doar cateva zile, de aceea sugerma tuturor celor ce au nevoie de un avocat, sa se inregistrese pe portal.

Deasemenea portalul Avocat Online pune la dispozitia avocatilor din fiecare judet un sistem de promovare foarte ieftin, dar mai ales eficient. Bazat pe rezultate, Avocat Online percepe o taxa de inscriere de doar 2 euro, taxa unica. In functie de performante, avocatul care se va gasi pe prima pozitie in cautarile de pe internet, vor achita cate 1 euro pentru fiecare luna in care sunt prezenti pe site.

Exemplu: daca la cautarea avocat Brasov pagina lui va fi pozitionata prima va achita taxa de 1 euro pentru fiecare luna in care se gaseste pozitionat pe primul loc, daca nu nu va achita nimic. Precum vedeti Avocat Online nu doreste sa fie pe locul 2 sau 3, ci doar pe prima pozitie. Performanta este singura care conteaza in mediul online, de aceea noi venim in sprijinul vostru, promitem performanta si nu cerem decat sa aveti bunavointa sa prezentati o singura data pe luna un caz in mod explicit pentru cititorii nostri.

In atenitia Avocatilor: Daca aveti un cabinet particular de avocatura, puteti plasa un comunicat de presa, prin care sa va prezentati cititorilor nostri. Startul l-a dat domnul Avocat Vlad Fesan, din Bacau. Daca doriti sa-i urmati exemplul, sunteti bine veniti pe portalul Avocat Online!

Top