Portal Work and Travel USA

Un nou portal Work and Travel USA va fi deschis in curand de catre cele doua promotoare a informatiilor de calitate din Romania si Republica Moldova. Portalul va oferi cititorilor sai, care sunt membrii ai site-urilor posibilitatea sa plece la munca in SUA fara a plati taxe. O initiativa inedita intr-o lume in care banul pare a fi ceea ce conteaza.

Singura conditie este sa stii limba engleza la nivel de conversatie, adica nivelul mediu. Pentru o perioada de maxim patru luni poti ajunge prin programul Work and Travel in USA. Daca esti student si vrei sa castigi bani de buzunar, sa vizitezi America si sa inveti limba engleza, un program Work and Travel este ceea ce ai nevoie. Avantajul este major, in afara de faptul ca vei primi viza americana fara probleme, iar in cazul in care te intorci la timp si nu ai probleme in SUA cu autoritatile, vei putea solicita o noua viza si o vei obtine mai usor, vei castiga si o experienta de viata inedita.

Cine se poate inscrie intr-un astfel de program:

• Studentii la cursuri de zi, de la o facultate de stat sau particulara acreditata, din Romania si Republica Moldova si care au o situatie scolara buna.
• Cei care au varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani.
• Cei care au cunostinte la nivel conversational de limba engleza.
• Cei care au disponibilitatea de a lucra si a-si face prieteni pe perioada vacantei de vara.

Te incadrezi in aceste reguli simple? Atunci poti apela la singurul program gratuit Work and Travel USA pentru studentii de pe ambele maluri ale Prutului!

Top