Portal e-4TV

Nu cred ca exista persoana care acceseaza internetul si sa nu caute macar odata pe saptamana un film, un videoclip sau informatii despre filme si actori. De aceea e-4TV pune la dispozitie doua portaluri, unul info si unul com care ofera informatii despre filme, seriale si actori. Portalul seriale domina categoria, mai ales atunci cand este vorba de serialul Tanar si Nelinistit, sau de Baronii, doua dintre cele mai vizionate seriale din Romania. Nici Inima de tigan nu putem spune ca nu atrage suficienti vizitatori, asta ca sa amintim doar cateva seriale cate aduc peste 1000 de vizitatori noi pe zi.

La capitolul filme, cel mai bine situat a fost filmul online „Cine o razbuna pe Soraya”, care a adus peste 20 de mii de vizitatori unici in fiecare zi timp de doua saptamani. Tot in topul celor mai cautate filme a fost documentarul  „Cine e mai bolnav omul sau sistemul?”, un documentar despre sistemul sanitar din America. Ar fi putut fi de fapt vorba si de cel romanesc, caci pana ajungem la 10% din ceea ce se ofera in Anglia sau Franta, mai avem de trait in Romania cel putin 100 de ani. Si aici sloganul lui Mircea Badea „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” este binevenit.

In cele din urma vrem sa amintim portalul Actori, unde sunt prezentate biografiile celor mai renumiti actori romani si straini. Au fost incercate doua forme de prezentare, voi va trebui sa decideti care vi se pare mai buna. Putem spune acum ca am reusit in cateva cuvinte sa va atragem atentia asupra unuia din cele mai cautate portaluri de film din reteaua e4Ro. Cei peste 1700 de fani de pe facebook cred ca va pot da un indiciu despre ce puteti gasi aici.

Top